Barselona krenula u napad: 70.000.000 + dvojica igrača za naslednika Luisa Suareza!

Autor:

Sport

02.03.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka je da takav gigant nema rezervnog klasičnog napadača. Otkako je Luis Suarez povređen, Barselona se krpi u napadu, šeta igrače od pozicije do pozicije, Kike Setjen traži neko solomonsko rešenje, ali ne ide. Zbog svega toga, Barsa je već krenula u akciju da dovede Lautara Martineza. Napadač Intera ima veliku želju da i u klubu, a ne samo u reprezentaciji, igra zajedno sa Lionelom Mesijom, dok i prva zvezda španskog giganta ima simpatije prema zemljaku iz tabora nerazura.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lautaro Martinez

Kako prenosi Futbol Italia informacije drugih medija, Interu je stigla na sto prva ponuda Barselone i ona glasi: 70.000.000 evra u novcu i dvojica igrača pride za Lautara.

A, ta dvojica koja bi se preselila u Milano bili bi Arturo Vidal i Nelson Semedo!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arturo Vidal

Za Vidala nema dileme da bi „na prvu“ pristao da se vrati u Italiju, gde je nekada nosio dres Juventusa. Sada bi sa Antonijom Konteom sarađivao u Interu, a to je opcija koja se njemu dopada. Kakav je Semedov stav, to je manje poznato.

Prema procenama, trenutna Vidalova vrednost je oko 20.000.000 evra, a Semedova oko 40.000.000, tako da bi ukupan Lautarov prelazak u Barsu koštao oko 130.000.000 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nelson Semedo (desno)

Nadaju se na Nou Kampu da bi na taj način nagovorili Inter da pusti Martineza, kojem u ugovoru stoji klauzula da je u prve dve nedelje jula slobodan, ako neki klub donese 111.000.000 evra.

Međutim, Barselona ne bi da iskešira svu sumu, već da proba da bar deo isplati trampom fudbalera.

Italijani pišu i da je Barsa spremna da ponudi argentinskom napadaču godišnju platu od 7.000.000 evra, što je gotovo tri puta više nego što ima u Interu.

Sjajnim igrama letos na Kupu Amerike u dresu Argentine Lautaro Martinez je zaslužio pohvale Lionela Mesija, koji ga je preporučio čelnicima Barselone kao idealnog naslednika Luisu Suarezu, koji sa 33 godine teško da može bolje od svega što je do sada igrao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading