Koronavirus jači od fudbala: Meč Lige šampiona bez publike!

Autor:

Sport

03.03.2020

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utorak je stigla potvrda, prvi meč Lige šampiona koji će se igrati pred praznim tribinama je - Valensija - Atalanta. Ovako nešto je bilo najavljeno i donekle očekivano, ako uzmemo u obzir da je u pitanju italijanski tim, iz Bergama, trećeg najvećeg grada Lombardije, gde vlada epidemija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Atalanta - Valensija

Tu neće biti kraj, UEFA razmatra da zatvori i stadion Alfonso Perez i Ramon Sančez Pishuan u špansko-italijanskim derbijima Hetafe - Inter i Sevilja - Roma.

Sve u svemu, očekuje se još mnogo promena i teških odluka u narednim danima, a UEFA strahuje od širenja epidemije i želi da smanji rizik što je više moguće.


Podsetimo, Atalanta je u prvom meču razbila Valensiju rezultatom 4:1, tako da je pred Špancima nemoguća misija bez pomoći navijača...

Svi pomenuti mečevi na programu su naredne nedelje, Valensija dočekuje Atalantu u utorak, dok se Liga Evrope igra kao i uvek četvrtkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading