Šok: Trojica iz Ajaksa u karantinu zbog koronavirusa!

Autor:

Sport

05.03.2020

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Ajaks poslao je trojicu članova stručnog štaba kućama zbog sumnje da bi mogli biti zaraženi koronavirusom, jer su, kako je utvrđeno, nedavno boravili u društvu osobe za koju se ispostavilo da je zaražena ovim virusom.

Dušan Tadić

U pitanju su pomoćni trener Kristijan Polusen, kondicioni trener Alesandro Šonmejker i fizioterapeut čije ime nisu naveli holandski mediji. Oni će narednih dana biti u kućnom karantinu i pratiti stanje, pa ukoliko ne bude simptoma tipičnih za ovaj virus, vratiće se svakodnevnim obavezama.

- Tačno je da su trojica naših zaposlenih kod kuće iz preventivnih razloga - rekao je medijima portparol Ajaksa Miel Brinkhuis.

Klupski doktor je, prenose mediji u Holandiji, svoj trojici savetovao da mere temepraturu na nekoliko sati, a u slučaju groznice biće im urađen test na korona virus.

- Nemaju nikakve zamerke, ne žale se, sve je u najboljem redu zasad. Ako tako ostane četvrtka mogu se vratiti na posao - dodao je PR kluba.

Prema informacijama koje raspolažu Holanđani, šanse da je neko od pomenute trojice zaražen, su male, jer je zaražena osoba sa rođendana na kojoj su bili i članovi stručnog štaba Ajaksa, tek dan nakon tog slavlja obolela.

U svakom slučaj, u Ajaksu nisu želeli ništa da prepuštaju slučaju pa su preduzeli preventivne mere u sluačaju pomenute trojice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading