Zvezdin vojnik iz senke: Igrao povređen najvažnije utakmice crveno-belih, navijači bi ovo trebalo da cene!

Autor:

Sport

07.03.2020

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Levi bek Crvene zvezde Milan Rodić nema pravu zamenu u timu... Povremeni reprezentativac Srbije mnoge velike utakmice igrao je povređen. Uvek je tim bio ispred svega...

RepublikaFoto: Starsport
Milan Rodić protiv Totenhema u Beogradu

* Poslednji večiti derbi igrao je sa mnogo problema.

- Javnost to ne zna. Ne želim nikome da se pravdam što sam izašao, i što nisam mogao da izdržim do kraja. Prilikom jedne duge lopte u Inđiji znao sam da mi je mišić oštećen. Toliko sam bio nervozan da sam pojedinim prijateljima rekao odmah posle meča ‘da sam u banani’, da ću teško na Partizan - rekao je Rodić za "Mozzarsport".

RepublikaFoto: Starsport
U derbiju je igrao 74 minuta

* Nastavio je u istom ritmu.

- Onda sam otišao u Split kod jednog doktora koji mi je već mnogo puta pomagao. I izašao sam na teren. Rovit i načet, sa spoznajom da ne smem da udarim dugu loptu. Onaj ko je igrao fudbal zna koliko je teško to opterećenje. Ali sam izdržao i ne žalim se. Kao što ni ne očekujem medalju za sve što sam do sada pružio. To je Crvena zvezda, to takav klub traži od tebe. Kao što sam propustio barem pet velikih utakmica, pošto nisam mogao. Sve sam imao neke glupe povrede. I igrao sam sa njima barem pet utakmica - otkrio je iskusni levi bek.

RepublikaFoto: Starsport
Veliki borac na terenu... Milan Rodić

On je 2017. godine, protiv Krasnodara igrao povređen.

- Polomio sam prst na nozi u Pragu. Tamo u Krasnodaru nisam mogao da igram. Ovde sam morao pod injekcijama. Izdržao sam 60 minuta. Tu povredu sam kasnije dugo vukao. Otvorila se rana, pa je loše zarastao taj prst. Onda je ovaj do njega snosio posledice. Morao sam da propustim meč u Kelnu. Eto, i to mi se dešavalo u Zvezdi - istakao je 28-godišnjak.

RepublikaFoto: instagram.com/crvenazvezdafk
Detalj sa utakmice protiv Krasnodara

I protiv Olimpijakosa je imao mnogo problema. Izašao je iz igre, a onda je Žander napravio veliku glupost.

- Nisam stvarno više mogao.  Imao sam povredu butnog mišića, tu pored gluteusa. Počeli su grčevi da me hvataju duž cele noge. Pakao od bolova, cela noga skoro paralisana. Nisam, nisam mogao. Pamtim tu utakmicu dobro. Bili smo u kontroli, imali su šanse preko El Arabija, ali smo ih paralisali dobrom defanzivom. Imam utisak da nam ne bi dali gol još sat vremena. Poznajem ovu ekipu. Baš zato sam hteo da uđe neko svež. Da ih još malo umrtvimo. Šef se odlučio za Žandera, koji je bio ne zagrejan. Desio mu se onaj maler, što može svakome. To je taj detalj. Žanderu se to desilo, mada ja tvrdim da on ima ozbiljan kvalitet. Opasan, dug korak, ali više je levo krilo nego bek - zaključio je Milan Rodić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading