Real Madrid ponovo izaziva zemljotres: Za novog golmana 80.000.000, Kurtoa ide kod Nejmara i Mbapea!

Autor:

Sport

07.03.2020

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećate se verovatno trilera iz 2015. kada je par minuta, jedan faks nedostajao da se De Hea vrati u Španiju i postane golman Reala. Tada je Kejlor Navas čekao na aerodromu u Madridu da se ukrca u avion za Englesku, na kraju, nije bilo vremena. Posle toga je De Hea branio fantastično, verovatno i postao najbolji golman sveta u jednom trenutku, potpisao novi ugovor, ali sada je na prodaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Florentino Perez i Zinedin Zidan

Tu dileme više nema, Junajted planira prodaju i španskog golmana i Pogbe, za De Heu imaju rešenje, Din Henderson čini čuda na pozajmici u Šefildu i vratio bi se kao prvi golman.

Da li je Real zainteresovan za De Heu?

RepublikaFoto: instagram.com/d_degeaofficial
David de Hea

Jeste, za Florentina Pereza ovaj golman je opsesija, mogao bi da ponudi oko 80 miliona evra, i zameni Kurtou. U Realu nisu zadovoljni Belgijancem, Zidan nije želeo do poslednjeg trenutka da se odrekne Navasa koji je završio u PSŽ-u.


Situacija je sledeća, PSŽ traži mlađeg golmana, pominju se Kepa iz Čelsija, Donaruma i De Hea. Ali, De Hea bi jasno u Real, što bi u ovoj vrtešci otvorilo vrata da Kurtoa stigne u Pariz.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tibo Kurtoa

De Hea bi navodno smanjio i platu od oko 20 miliona evra, kako bi se vratio u rodni grad, on brani očajno ove sezone, u 27 mečeva, samo osam puta je sačuvao mrežu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading