Između bogate ponude i užitka izabrao je: "Novac je važan, ali nije sve u životu"

Autor:

Sport

10.03.2020

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted je jedan od najslavnijih klubova sveta i retki su igrači koji su odlučili da ne pristanu na dolazak u redove Crvenih đavola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Emre Džan

Emre Džan je zimus napustio Juventus i potpisao za Borusiju iz Dortmunda. Na stolu je imao ponudu Mančester junajteda, ali je zbog igranja u Liverpulu odlučio da ne dođe na Old Traford.

 - Imao sam tri ponude iz Engleske. Jedna od njih je i ona od Junajteda. Nisam razmišljao s obzirom na moju prošlost u Liverpulu. Novac je važan, ali nije sve u životu. Oduvek mi se sviđala Borusija, to je savršen klub za mene - rekao je Džan.

 - Želeo sam da odem u klub gde ću se osećati važnim. Nisam ostao u Liverpulu ili Juventusu zbog mog mentaliteta. Može se učiti od poraza, ali pobeđivati je mnogo bolje. Mrzim da gubim - kategoričan je Džan.

Borusija je Emreov ugovor od Juventusa otkupila za 25 miliona evra. Nemčaki vezni igrač se odmah nametnuo u novom klubu i igra redovno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading