Odluka pada večeras: UEFA odlaže sve utakmice Lige Evrope!

Autor:

Sport

11.03.2020

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska kuća fudbala razmatra da odloži sve mečeve osmine finala Liga Evrope planirane za četvrtak, preneo je britanski tabloid San.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prazna Mestalja

Već je ranije doneta odluka da se dueli između LASK-a i Mančestera, Olimpijakosa i Vulvsa, te Rendžersa i Leverkuzena igraju bez prisustva navijača.

Trener Vulvsa Nuno Espirito Santo je već apelovao na UEFA da odloži sve mečeve, posle vesti da je gazda Olimpijakosa Evangelis Marinakis zaražen virusom korona.

Evropska kuća fudbala je odbijala takvu mogućnost, ali takav stav bi mogao da se promeni usled svega što se dešavalo u protekla 24 sata.

Očekuje se da se odluka o igranju mečeva preispita tokom ovog popodneva

Predsednik Hetafea Anhel Tores već je izjavio da ne želi da ugrozi zdravlje igrača. I već je saopštio da njegov tim neće putovati na duel protiv Intera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Hetafe - Ajaks

- Sve dok se stvari ne promene, Hetafe neće putovati u Italiju. Zatražili smo od UEFA alternativno rešenje. Ne želimo da idemo u središte korona virusa, nema potrebe za tim. Takođe smo zatražili od španskog fudbalskog saveza da zahteva odlaganje. Ukoliko treba da izgubimo meč, izgubićemo. Ne želim da preuzimam nikakav rizik. Vrlo smo uzbuđeni zbog ove utakmice, ali ako mora da bude ovako, onda će tako i biti - izjavio je Tores.

Udruženja fudbalera iz Španije je već zatražilo od UEFA da odloži sve utakmica Liga Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading