Iličić najbolji golgeter Evrope u 2020. godini!

Autor:

Sport

11.03.2020

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atalanta igra možda i najlepši fudbal u Evropi i potpuno je zasluženo u četvrtfinalu Lige šampiona pošto je u dvomeču osmine finala deklasirala Valensiju ukupnim rezultatom 8:4. Četiri gola "slepim miševima" na Mestalji u mrežu je spakovao najbolji fudbaler tima iz Bergama Josip Iličić (32), koji je tako postao i najbolji golgeter Evrope u 2020. godini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Neverovatna forma... Josip Iličić!

Slovenac na kontu ima 14 golova, najviše od svih igrača na kontinentu, a protiv Valensije postao je prvi fudbaler u istoriji nokaut faze Lige šampiona, koji se na gostovanju četiri puta upisao u strelce.

Posle pokera golova Iličić je istakao da se dobro zabavljao na terenu, kao i ostatak ekipe, i da je Atalanta pokazala da zaslužuje mesto među najboljih osam timova Evrope.

- Nisam želeo da stanem, želeo sam da nastavim. Zabavljam se. Razočaran sam što nije bilo publike, ali idemo dalje, a to će pružiti zadovoljstvo onima koji nas čekaju kod kuće. Atalanta više nije iznenađenje. Radimo sjajne stvari i želimo tako da nastavimo. Želimo da pokažemo da zaslužujemo da budemo ovde. Zabavljamo se, ne brinemo o tome protiv koga igramo i tako idemo dalje - izjavio je Iličić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading