ZVANIČNO: Englezi došli sebi, suspendovana Premijer liga!

Autor:

Sport

13.03.2020

11:15 >> 11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I Premijer liga i EFL obustavljaju odigravanje svih takmičenja do najranije 3. aprila. To znači da se neće igrati Premijer liga, Čempionšip, Liga 1, Liga 2, kao i ženska Superliga i ženski Čempionšip.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa derbija Mančestera

Nakon prekida sezona u nacionalnim prvenstvima širom Evrope, odlaganja revanš mečeva Lige šampiona i Lige Evrope, kao i potvrde da su trener Arsenala Mikel Arteta i napadač Čelsija Kalum Hadson-Odio zaraženi koronavirusom, Premijer liga i EFL su doneli, reklo bi se, najrazumniju odluku. 

Svi mečevi u svim takmičenjima su odloženi, a odluka važi sigurno do 3. aprila, nakon čega će ponovo uslediti sastanak klubova i rukovodećih ljudi u takmičenjima. 

Takođe, ni u mlađim kategorijama, ni na fudbalskim akademijama širom Engleske neće biti igrani mečevi koji su bili predviđeni do početka aprila. 

Kompletan fudbal u Engleskoj će stati, kao i u ostatku Evrope, a nekoliko timova Premijer lige već se nalazi u izolaciji. 

Svetska zdravstvena organizacija je pre nekoliko dana proglasila pandemiju koronavirusa, a trenutno se virus proširio na više od 110 zemalja sveta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading