"Bruno i ja razumemo fudbal na isti način"!

Autor:

Sport

13.03.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huan Mata se pridružio pohvalama na račun Bruna Fernandeša, koji se pokazao kao idealno pojačanje za Mančester junajted.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Radost fudbalera Mančester junajteda posle golova u Lincu

Od dolaska na Old Traford, Portugalac je postigao tri gola i zabeležio tri asistencije, a sjajan učinak ima još jedan novajlija, Odion Igalo, sa četiri pogotka na osam mečeva u svim takmičenjima.

- Sjajno je imati Bruna u timu, dok Odion postiže gol na gotovo svakoj utakmici na kojoj igra. Mislim da Bruno i ja razumemo fudbal na isti način. Volimo da igramo isto, da dodajemo i da se krećemo. Volimo da igramo jedan pored drugoga, da upošljavamo naše saigrače, kao što smo na meču sa LASK-om uradili sa Denom Džejmsom, ili sa Odionom, koji je postigao fantastičan gol - istakao je Mata za klupski sajt.

Junajted je u četvrtak savladao LASK u Lincu sa ubedljivih 5:0 pred praznim tribinama u okviru prve utakmice osmine finala Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading