Oglasio se FSS: Slaviša Kokeza pozitivan na COVID-19! Nalazi se pod medicinskim nadzorom

Autor:

Sport

14.03.2020

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije oglasio se saopštenjem povodom informacije da je predsednik ove organizacije Slaviša Kokeza zaražen virusom korona.

RepublikaFoto: Starsport
Slaviša Kokeza

Saopštenje krovne fudbalske organizacije u Srbiji vam prenosimo u celosti:

 - Fudbalski savez Srbije želi da obavesti sportsku i fudbalsku javnost da je posle detaljnih pregleda utvrđeno da je predsednik Slaviša Кokeza pozitivan na virus COVID-19.

Želimo da naglasimo da se predsednik fudbalske organizacije nalazi pod medicinskim nadzorom i da se dobro oseća, a Fudbalski savez nastavlja svoje redovne aktivnosti.

Shodno novonastaloj situaciji naša fudbalska organizacija ponaša se društveno odgovorno i u skladu sa preporukama Vlade Srbije, odnosno Кriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID -19.

Ovim putem predsedniku želimo brz i uspešan oporavak, a istovremeno apelujemo na sve pojedince, klubove i institucije da se ponašaju odgovorno u danima koji dolaze kako bi maksimalno smanjili pošasti pandemije koronavirusa - stoji u saopštenju FSS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading