Haos na "Mestalji": Novi pozitivni testovi, trećina tima Valensije zaražena!

Autor:

Sport

16.03.2020

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Valensija saopštio je u ponedeljak uveče da je još članova ekipe i stručnog štaba pozitivno na koronavirus! Nakon što je tokom vikenda saopšteno da su zaraženi Garaj, Gaja i Mangala, Valensija je izdala saopštenje u kom je navela da su testovi u ponedeljak potvrdili još pozitivnih rezultata na koronu i da je sada čak 35% njih zaraženo!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prazna "Mestalja" tokom utakmice Valensije i Atalante

Tu nisu u pitanju samo igrači, već i stručni štab, i jedna trećina njih mora u izolaciju i nadamo se samo da će to biti sve, te da niko neće biti teže bolestan i da se virus neće širiti.

Klub sa Mestalje je potvrdio da NIKO od pomenutih nije imao bilo kakve simptome, ali da je i pored toga pozitivan, odnosno zaražen virusom, te da će svako morati da provede minimum dve nedelje u izolaciji.

Valensija je na najvećem udaru korone od svih klubova, a ne treba zaboraviti da je 19. februara, dakle, pre skoro MESEC dana igrala protiv Atalante u Milanu, koji je potom postao jedan od najzaraženijih gradova u Evropi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading