Neverovatna bahatost: Iguain nije jedini igrač Juventusa koji je pobegao iz karantina

Autor:

Sport

19.03.2020

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa su u karantinu već sedam dana nakon što je potvrđeno da su Danijele Rugani i Blejz Matuidi zaraženi koronavirusom. Ostali igrači i članovi kluba su testirani i čini se da u ovom trenutku nema više zaraženih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gonzalo Iguain

Klub je igračima odredio karantin u trajanju od dvije sedmice kako bi bili sigurni da nisu zaraženi. Međutim, neverovatan potez napravio je Gonzalo Iguain koji je odlučio da napusti karantin i otputuje za Argentinu.

Policija je zaustavila Iguaina na aerodromu kako pokušava privatnim avionom da odleti za Argentinu, a on im je pokazao test da nije zaražen i uspeo je da dobije dozvolu da napusti zemlju.

La Gazzetta dello Sport piše da on nije bio jedini igrač Juventusa u tom avionu i da je s njim Italiju napustio i Rodrigo Bentankur. Oni su bili negativni na testiranju i odlučili su da se vrate kući u Argentinu, odnosno Urugvaj.

Ovaj slučaj je šokirao italijansku javnost jer mnogi ne mogu da veruju kako bahato se ponašaju Iguain i Bentankur u ovom haosu koji vlada na Apeninima. Doktori su čak poručili da postoji mogućnost da se kasnije pokaže da su zaraženi, a šteta koju mogu da naprave odlaskom kod svojih porodica je ogromna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading