Solskjer ima novu želju: Kod Simeona se nije snašao, sledi preporod na Old Trafordu?

Autor:

Sport

20.03.2020

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je leta 2018. godine u redove madridskog Atletika Toma Lemar. Angažovan je kao veliko pojačanje, "Kolćonerosi" su ga uzeli ispred nosa daleko bogatijim timovima iz Premijer lige, platili su ga rekordnih 70 miliona evra u tom trenutku. Blistao je u Monaku, igrao i na Mundijalu u Rusiji gde se sa Francuskom popeo na krov sveta, očekivalo se da će podići Atletiko na jedan novi nivo.

RepublikaFoto: Starsport
Ole Gunar Solskjer

Ipak, nije se snašao u Primeri, sada je već višak na "Vanda Metropolitanu", potvrdio je i "Čolo" da nije ispunio očekivanja, sva je prilika da je odigrao svoje u Madridu.

Ali, timovi iz Premijer lige i dalje u njemu vide potencijal, pisalo se o interesovanju Arsenala, sada je u igri i Mančester junajted.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Toma Lemar (levo)

"ESPN" prenosi da su se njegovi predstavici sastali sa ljudima iz Mančester junajteda, kako bi pregovarali o potencijalnom transferu pred sezonu 2020/21.


Pratili su ga "đavoli" i pre nego što je stigao u špansku prestonicu, a Lemar ima još tri godine ugovora sa "jorgandžijama".

Ipak, u Junajtedu veruju da će uspeti da se dogovore i sa fudbalerom i sa klubom, posebno jer ga je Simeone praktično otpisao.


Svesni su na "Vanda Metropolitanu" da neće moći da povrate uloženi novac, pa bi zainteresovane strane mogle da ga dobiju za 45 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading