(FOTO) Mančesterski rivali zajedno za javne kuhinje!

Autor:

Sport

21.03.2020

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klubovi Mančester junajted i Mančester siti udružili su snage i donirali 100.000 funti za pomoć javnim kuhinjama u gradu dok traje pandemija koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa derbija Mančestera... Aron Van Bisaka i Rahim Sterling

"Crveni đavoli" i "građani" su odgovorili na inicijativu koju su pokrenuli navijači oba kluba, a svaki od njih će donirati po 50.000 funti mreži javnih kuhinja “Trussel Trust”.

- Ponosni smo na ulogu koju naši navijači imaju u pomaganju lokalnim javnim kuhinjama i znamo da će ove humanitarne organizacije imati povećan obim posla kao posledicu koronavirusa. U ovim vremenima punim izazova za naše društvo, drago nam je što smo se ujedinili zajedno sa našim navijačima da bismo pomogli ranjivim članovima društva u ujedinjenom gradu - stoji u zajedničkom saopštenju mančesterskih klubova.

Te donacije će javnim kuhinjama omogućiti da kompenzuju nedostatak donacija u hrani koju dobijaju od Junajteda i Sitija na dan njihovih utakmica.

Premijer liga je zbog pandemije koronavirusa suspendovana barem do kraja aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading