Emeri otkrio nepoznate detalje: Uzeo sam predah, imao sam ponude iz Italije!

Autor:

Sport

21.03.2020

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napustio je Unai Emeri redove Arsenala nakon serije loših rezultata sredinom sezone, minule je obavio dobar posao, ali je veliki pad u formi doveo do toga da se dve strane rastanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Unai Emeri

Nasledio ga je zemljak Arteta, a bivši trener Sevilje i PSŽ nije uspeo da pronađe novi angažman do prekida sezone.

Priznaje ipak da je imao ponuda, tražilo ga je i nekoliko timova iz Serije A.

- Radio sam 16 godina zaredom i rešio sam da uzmem mali predah, kako bi se pripremio za projekat koji će me najviše inspirisati. Ne otpisujem nijednu zemlju, Englesku, Francusku, Španiju, gde sam već radio ili Italiju, u kojoj nisam ranije imao prilike da radim. Imao sam razgovore sa nekoliko italijanskih klubova, ali iz ovog ili onog razloga za mene nije bilo moguće da radim tamo. Otvoren sam za sve opcije i motrim na Seriju A. Iz poštovanja neću imenovati klubove koji su me kontaktirali u prethodnom periodu - izjavio je Unai Emeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Unai Emeri

Povezivali su ga i sa Juventusom pre nego što je Sari seo na klupu "Stare dame", videćemo gde će svoju karijeru nastaviti Unai Emeri kada se fudbalska sezona nastavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading