Jeziva ispovest Manćinija: Izgubio sam prijatelja iz detinjstva, svakodnevno gledamo kako odvoze leševe!

Autor:

Sport

23.03.2020

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor reprezentacije Italije Roberto Manćini u razgovoru za Gazeto dela Sport otkrio je da je izgubio prijatelja od posledica zaraze koronavirusom i rekao kako je "prizor kolone vojnih vozila koja nose kovčege iz Bergama u druge gradove poput udarca u lice".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roberto Manćini

Italija je jedan od epicentara zaraze, a u toj zemlji je zaključno sa nedeljom zabeleženo 5.476 smrtnih slučajeva.

- U poslednjih nekoliko nedelja pozvao sam neke svoje igrače, posebno one koji su povređeni i koji imaju simptome. Zabrinut sam za svoje roditelje koji žive u Jeziju, iako su trenutno dobro. Sestra me nazvala da mi kaže da je od posledica zaraze koronavirusom preminuo moj prijatelj iz detinjstva. Igrali smo fudbal zajedno kada smo bili deca. Radio je za humanitarnu organizaciju u Jeziju- izjavio je Manćini i potom se osvrnuo na tužne slike iz Bergama.

- Taj prizor konvoja vojnih vozila koji iz Bergama vozi leševe bio je poput udarca u lice. Niko nije bio spreman za ovaj pakao na zemlji. Pomisao da ljudi umiru jer nema dovoljno kreveta za intenzivnu negu je apsurdna, potpuno neprihvatljiva. Naši lekari rade herojski posao i imam puno poverenja u njih. Zbog toga čak i ne pomišljam na napuštam Italiju- rekao je Manćini.

Selektor Azura je napomenuo i da je bio razočaran otkazivanjem Evropskog prvenstva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading