Fatih Terim pozitivan na koronu!

Autor:

Sport

23.03.2020

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navikli smo prethodnih dana da nam loše vesti dolaze iz Italije, ali u ponedeljak je došla informacija iz Turske. Trener Galatasaraja i bivši selektor reprezentacije Turske, Fatih Terim, pozitivan je na virus korona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fatih Terim

On je to sam objavio na društvenoj mreži Tviter, tako da nema mesta nedoumicama.

- Prema rezultatima testova od danas, pozitivan sam na virus korona. U dobrim sam rukama u bolnici. Nemojte da brinete. Obaveštavaću vas oko ovoga što je pre moguće - napisao je Terim.

Odmah su se pojavili komentari navijača koji su ga molili da kaže da je u pitanju šala, ali sa ovakvim stvarima nema šale.

Turska je bila jedna od poslednjih zemalja u kojoj se igrao i fudbal i košarka i ostali sportovi, ali kada su počeli da se dešavaju smrtni slučajevi i u Turskoj su odloženi svi šampionati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fatih Terim

Fatih Terim ima 66 godina, igrao je kao fudbaler za Galatasaraj, a kasnije je u trenerskoj karijeri četiri puta seo na klupu ovog kluba, gde je i sada.

Vodio je i reprezentaciju Turske kao i mladu reprezentaciju svoje zemlje, dok je u inostranstvu sedeo na klupi Fiorentine i Milana.

Sa reprezentacijom Turske igrao je polufinale Evropskog prvenstva 2008. godine

Terim je, nažalost, samo jedan u nizu sportskih radnika koji su pozitivni na korona virus, a između ostalog su to bili prethodnih dana i Dibala, Maldini, Durant, Matuidi, Vlahović....

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading