Igrači, uprava i zaposleni u Partizanu doniraju novac Vladi Srbije

Autor:

Sport

24.03.2020

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U skladu sa novonastalom situacijom izazvanoj pandemijom koronavirusa, FK Partizan je kao društveno odgovorna kompanija donela odluku da deo primanja fudbalera prvog tima, menadžmenta i sportskog sektora kluba donira Vladi Republike Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vazura

-Ni u jednom trenutku se nije dovodilo u pitanje da li će FK Partizan sprovesti akciju pomoći ili donacije, već smo u dogovoru sa nadležnim organima pratili šta je neophodno i najpotrebnije kao pomoć bolnicama i institucija od medicinskog značaja-istakao je generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura dodajući:

- Mi smo kao društveno odgovorna kompanija tokom čitave godine sprovodili različite akcije pomoći gde smo transparentno kroz PR akcije ili akcije pojedinaca pomagali kako novčano, tako i u garderobi, namernicama i sl. 

-Shodno situaciji u našoj zemlji izazvanoj pandemijom Korona virusa, svi igrači prvog tima FK Partizan, menadžment, sportski sektor i dr. odrećiće se dela svojih mesečnih primanja za mart, gde ćemo kao klub ceo iznos donirati Vladi Republike Srbije. 

- Zahvaljujem se i našim igračima koji su ne samo sada, već kad god je to potrebno, prepoznali važnost situacije i nesebično pružili materijali doprinos. Apelujem i na druge društveno odgovorne kompanije i javne sektore da i oni pomognu koliko mogu, novčano ili na drugi način koji je neophodan u ovom trenutku- naglasio je Vazura.

Donacija FK Partizan biće uplaćena u sredu 25.marta 2020, tokom dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading