"Linglong" daje ogromnu medicinsku pomoć Srbiji!

Autor:

Sport

28.03.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda je bilo skeptika kada je generalni sponzor našeg prvenstva postala kineska firma za proizvodnju guma "Linglong". Međutim, sada se pokazuje koliko je zapravo bilo dobro što su Kinezi ušli u naš fudbal, bar kroz sponzorstvo.

RepublikaFoto: Tanjug
PRIJATELJI... Kinezi sponzori naše lige

Linglong" se uključio u akciju pomoći našoj zemlji. Kinezi imaju iskustva sa koronavirusom i znaju šta je najpotrebnije u vanrednoj situaciji.

Ubuduće niko neće moći da se šali sa "Linglongom", posebno kada se čuje šta su sve iz ove kompanije poklonili našoj zemlji.

Dakle, u Srbiju ovih dana stiže 300.000 maski, 2.000 kutija sa medicinskom opremom i 10.000 testova za koronavirus pomoću firme "Linglong tajer" 

- Zajednica klubova Superlige i Prve lige Srbije izražava veliku zahvalnost našim partnerima na značajnoj humanitarnoj pomoći koju su pružili našem narodu i državi, kao i ponos zbog činjenice da je jedna takva društvenoodgovorna kompanija naslovni sponzor našeg najelitnijeg fudbalskog takmičenja - navodi se u saopštenju Superlige.

Na otvaranju kompanije u Srbiji... Aleksandar Vučić i Vang Feng

Kineska kompanija posluje u našoj zemlji od kraja marta 2019. godine, a ugovor o sponzorstvu je potpisan na tri godine. Superliga na konto toga dobija 420.000 evra po sezoni.

Ova kompanija je osnovana u Kini 1975. godine, ali se proširila i na Tajland i ima oko 13.300 zaposlenih. Imaju proizvodnju u Zrenjaninu od prošle godine, gde se godišnje proizvede 13,6 miliona guma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading