Veliki Mihin prijatelj slomljen: Siniša me je prvi pozvao...

Autor:

Sport

30.03.2020

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dario Markolin, nekadašnji italijanski fudbaler, saigrač i saradnik Siniše Mihajlovića, ostao je bez oca usled pandemije korona virusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Njegov otac Đankarlo imao je 75 godina i progutan je za samo nekoliko dana, a Dario je u razgovoru za "Korijere delo Sport" odlučio da otvori dušu.

- Prvo je imao groznicu. Bio je u rizičnoj grupu, ne samo jer ima 75 godina. Patio je od hipertenzije. Virus je našao plodno tlo. U početku su rekli da kod kuće pratimo njegovo stanje, ali posle četvrtog dana imao je temperaturu 39,5 pa i 40. Moj brat je nabavio mašinu koja meri zasićenost kiseonikom, on je bio na 78, a minimalna vrednost je 92. Odmah smo obavestili bolnicu. Sve je bilo brzo, nismo stigli ni da mu kažemo poslednje zbogom - rekao je Dario.

- Poslednja dva dana bio je veoma loše, nije mogao da priča. Govorili su "stabilno je", pa "nije dobro" i na kraju "bez svesti je". Nisu mogli ništa. Na pitanje da li se radi o satima ili danima, rekli su da su sati u pitanju.

Markolin je istakao i da je dobio poruku podrške od strane Mihajlovića.

- Primio sa hiljade poziva iz sveta fudbala i televizije. Odgovorio sam svima. Prvi me je pozvao Roberto Manćini, a onda i Siniša Mihajlović. Zvali su me i Toti, Koistakurta, Ćiro Ferara...

Markolin je, inače, svojevremeno nosio dres Lacija, Sampdorije i Napolija, a trenutno radi kao komentator za DAZN platformu. Podsetimo i to da je Markolin bio asistent Mihajloviću u Fjorentini i Kataniji, dok su obojica radili sa Manćinijem u Interu. Takođe, zajedno su delili svlačionicu Lacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading