Kuca srce koje boli: Reči zaraženog fudbalera Sampdorije paraju dušu!

Autor:

Sport

30.03.2020

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Sampdorije Manolo Gabijadini, koji se zarazio koronavirusom, poslao je emotivnu poruku Bergamu, gradu u kome je rođen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Manolo Gabijadini

Italija i Bergamo posebno već nedeljama vide žestoku birku sa koronavorusom koji ne jenjava, broj obolelih I umrlih raste iz dana u dan. Gabijadini je posalo emitovnu poruku svom gradu.

- Cenjeni Bergamo, proživljavaš užasne trenutke. Ne mogu da ti ne posvetim svoje misli dok gledam najteže muke koje se mogu zamisliti. Кuca srce koje boli. Ljudi u Bergamu su previše jaki da bi bio poražen. Da bi ga mučili potrebna je najgora vrsta neprijatelja, koja nikada nije viđena, lukava i nevidljiva - napisao je Gabijadini i nastavio:

Da vas lomi, ali ne i pobedi. Bergamo, ne zaboravljam svoje poreklo, i šaljem zagrljaj i svoje ohrabrenje, moleći te da ponovo ustaneš. Jači nego pre.

Ne sumnjam da će tako biti. Jer tvoj je narod radnika, koji se bore i znoje u tišini koja se sa teškoćama bori sa ponosom i dostojanstvom, a da se ne žali. Sa dubokim uverenjem da će im sve ovo uzvratiti. Bergamo, i dalje se boriš. Moj Begamo- zaključio je emotivni Gabijadini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading