"Argentinci ne mrze Ronalda samo zbog Mesija"!

Autor:

Sport

01.04.2020

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala poručio je da se sada dobro oseća nakon što se izlečio od koronavirusa, a osvrnuo se i na odnos sa prvom zvezdom tima Kristijanom Ronaldom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Mediji sa Apenina od dolaska Portugalca iz madridskog Reala u Torino pišu da je Argentinac na izlaznim vratima "Stare dame", ali se Dibala izborio za minutažu i učvrstio svoju poziciju. 

Argentinac je još jednom istaknuo da mu je velika čast što ima priliku da igra sa dvojicom najboljih igrača sveta - u reprezentaciji sa Leom Mesijem, a u Juventusu sa Ronaldom.

- Više puta razgovarao sam sa njim o svemu. Jednom sam mu rekao: 'Kristijano, mi u Argentini te malo mrzimo. Zbog načina na koji igrač, hodaš, ponašaš se...' Nama je Mesi broj jedan i jasno mu je bilo zašto on nije baš drag argentinskom narodu - izjavio je Paulo Dibala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paulo Dibala

On je bio treći igrač Juventusa koji je zaražen koronavirusom, a pozitivna na testiranju bila je i njegova devojka. Dibala je sa lepšom polovinom dva nedelje u izolaciji i dobro se osećaju.

- Mnogo sam kašljao i bio veoma umoran. Uveče kada bih legao počela bi groznica. Pokušao sam da ostanem smiren i pratio sam uputstva doktora. Najvažnije je da se mnogo bolje osećam i svi simptomi su skoro prošli - dodao je Argentinac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading