A od Toleta - Hotel za pomoć u borbi protiv virusa

Autor: Sportski žurnal/Republika

Sport

02.04.2020

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomislav Karadžić je odlučio da se pridruži i pomogne u borbi protiv koronavirusa.

RepublikaFoto: Telegraf/Nebojša Mandić
Tomislav Karadžić

On je ustupio svoj hotel u Subotici na korišćenje zdravstvenim radnicima, koji se danonoćno bore protiv koronavirusa.

- Minulih dana u gradu su tražili dobar smeštaj za medicinske radnike. Usledila je molba i razgovor sa gradonačelnikom Subotice Bogdanom Labanom oko ustupanja hotela. Sa zadovoljstvom sam pristao da hotel 'Forum', koji se nalazi u centru grada prepustim na korišćenje medicinskom osoblju, jer su oni naši heroji. Pored ove spreman sam i na svaku drugu vrstu pomoći, kao što sam to već i ranije činio. Ako već postoji mogućnost da pomognem, onda sam želeo to i da uradim. Ti ljudi koji o nama brinu po više od 15 sati zaslužuju da se odmore i žive u dobrim uslovima. To je jedan znak pažnje u ovom teškim vremenima - rekao je Karadžić, prenosi Žurnal.


On je takođe potvrdio da u kriznom periodu neće biti otkaza.

 - Pridružio sam se ovim činom onima koji pomažu državi i lekarima da se izbori sa koronavirusom. Tako bi trebalo da postupi svako ko je u mogućnosti. Znam da će biti jako teško oporaviti ekonomiju i privredu posle ovoga. Kada prođe epidemija, čekaju nas sigurno tri ili če-tiri pakleno teška meseca. Ipak, u ovom trenutku ne može-mo da mislimo na profit. Nisam dao nijedan otkaz, a ni smanjivao plate. Svašta sam prošao, krize, epidemije, ali ovako nikada nije bilo - zaključio je Karadžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading