"Orlovi" slavili do zore: NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA!

Sport

10.10.2017

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su ispunili očekivanja i izginuli za plasman na Svetsko prvenstvo, fudbaleri Srbije bili su na visini zadatka i na slavlju posle pobede nad Grzijom (1:0).

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Nemanja Gudelj u dobrom raspoloženju nakon plasmana na SP

Četa Slavoljuba Muslina sa Marakane direktno se uputila u jedan elitni prestonički restoran u blizini, da bi se potom podelila i prema svojim afinitetima birala provod do jutra.

Vladimir Stojković i Aleksandar Mitrović sa lepšim polovinama provodili su se u klubu "Gotik" uz pesme Svetlane Cece Ražnatović, Mitra Mirića i drugih folk velikana, a njima se pridružio i Nemanja Gudelj, kao i bivši košarkaš Partizana Saša Pavlović.

Vladimir Stojković nije ispuštao mikrofon iz ruke u "Gotiku", Kolarova i deo "orlova" zabavljao Đani u jednoj vili na Dedinnju

Golman crno-belih bio je najveseliji i nije ispuštao mikrofon. Posebno ga je pogodila pesma "Ne može nam niko ništa", dok je popularni Mitar, poznat po izraženom temperamentu, uglavnom sedeo i pio piće.

S druge strane, Aleksandar Kolarov, Filip Kostić, Luka Milivojević, Stefan Mitrović, Adem Ljajić i Aleksandar Prijović provodili su se u vili na Dedinju, gde ih je na privatnoj žurki zabavljao popularni folker Đani.

Najumorniji, po svemu sudeći, bili su Branislav Ivanović i Nemanja Matić, koji su odmah posle večere otišli svojim kućama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading