Poznat termin finala Lige šampiona!

Autor:

Sport

04.04.2020

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Evropske kuće fudbala Aleksandar Čeferin rekao je za italijanske medije da UEFA planira da finale Lige šampiona održi u kasnom letnjem terminu tačnije u avgustu.

Pep Gvardiola i Zinedin Zidan

Prvobitni plan je bio da se finalne utakmice, zbog odlaganja mečeva u nokaut fazi, pomere za 24. jun, kada bi se igralo za pehar u Ligi Evrope, odnosno za 27. jun, kada bismo dobili novog šampiona Evrope.

Posle održane video sednice, kojoj su prisustvovali predstavnici 55 Fudbalskih saveza, prvi čovek UEFA Slovenac Aleksandar Čeferin, preneo je novi plan za okončanje Lige šampiona.

– Jasno je da će biti teško, možda se naši planovi i neće ostvariti, ali UEFA žarko želi da se evropski kupovi privedu kraju, kao i fudbalske lige u Evropi. Pojavila se mogućnost da se sezona produži do druge polovine avgusta, pa bi termin za odigravanje finala Lige šampiona bio 15. avgust. U tom slučaju, nova evropska sezona startovala bi u oktobru. Sada je to aktuelni plan, a o njemu će se raspravljati i na narednom sastanku - izjavio je Čeferin za italijansku “Gazeta delo Sport“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading