Mitrović bacio "Grobare" u trans: Vraćam se u Partizan!

Autor:

Sport

06.04.2020

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović je poznat kao veliki navijač Partizana, u kojem je i stekao svoju afirmaciju.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Ponikao je u Humskoj, a iako je prošlo sedam godina od odlaska, rado se priseća vremena provedenog u crno-belom dresu.

- Najtananije emocije vezuju me za Partizan. Boravak u Humskoj je jedan od najlepših perioda karijere. Živeo sam san: igrao za voljeni klub, nosio dres sanjan odmalena, delio svlačionicu sa momcima tretiranim poput idola kao što je Saša Ilić, trčao ka južnoj tribini posle postizanja gola... - prisetio se Mitrović u razgovoru za "Mozzartsport".

- Na sve to, u prvom timu delio sam dobro i zlo sa generacijskim ispisnicima Markecom i Džigijem, kao i još nekoliko momaka iz omladinske škole: Tomićem, Brašancem, Jojićem, Aškovskim... Pokako su u prvi tim tad ulazili Živković i Pantić. Ma, uživanje.

Bio je član kluba dok je trajala dominacija Partizana, kada je u nizu osvojeno šest titula.

- Žao mi je samo što nisam još koju godinu odigrao za Partizan. Voleo bih još jednom da pokušam i ostvarim ciljeve koje sam odavno sam sebi zacrtao. Pre svega se to odnosi na igranje s Partizanom u Ligi šampiona, ali i postizanje još golova. Osećam da to mogu. Imam još neke želje, može se reći nedovršena posla u Humskoj, nešto što nisam uradio u prvom mandatu. Kažu ljudi da ne bi trebalo planirati, ali svakako bih voleo da još jednom obučem taj dres.

To je zimus na pripremama najavio Mitrovićev veliki prijatelj i bivši saigrač iz Fulama Lazar Marković.

- Nisam to tada rekao slučajno, niti se ljutim što je Markec plan izneo u javnost. Svako ko me poznaje, posvedočiće da zaista želim opet u Humsku. Iako bih voleo odmah, moramo biti realni, sad to nije moguće, međutim, ubeđen sam da će se jednog dana steći uslovi da opet zaigram pred Grobarima.

- Da se zna, neću se vraćati reda radi, niti da bih zauzimao mesto mlađima, nekom detetu iz škole što jedva čeka da dobije koji minut u prvom timu, ne bih voleo ni da me tad doživljavaju u smislu „e, Mitar je napravio ime i karijeru, on ima prednost“. Ne, ne, stvarno vam kažem, bude li se pojavila opcija da se vratim u obzir dolazi samo Mitrović maksimalno fizički spreman, u naponu snage, sposoban da celog sebe dâ, pomogne Partizanu. Ne da se vučem po terenu - podgrejao je srca navijača Aleksandar Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading