Oproštaj Toleta Karadžića od Antića: Veliki gospodin i stručnjak, poštovanja je uvek bilo između nas!

Autor:

Sport

06.04.2020

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić za B92.net izjavio je da je odlazak Radomira Antića ogroman gubitak za fudbal.

RepublikaFoto: Starsport
Radomir Antić i Tomislav Karadžić

Karadžić je bio na čelu FSS u doba dok je Antić bio selektor i vodio Srbiju do plasmana na Mundijal u Južnoj Africi.

Vest da je bivši trener španskih velikana Real Madrida, Barselone i madridskog Atletika preminuo u 71. godini zatekla je Karadžića.

- Tužan sam zbog poslednjih vesti. Radili smo zajedno dve godine, ostavio je dubok trag. Briljantno je vodio reprezentaciju... Na ovaj način izražavam saučešče njegovog porodici - izjavio je Karadžić za B92.net.

Od Antića su se oprostili brojni klubovi, fudbaleri i sportski radnici širom planete.

- Trenirao je najveće španske klubove, sva tri velikana. Veliki imidž je pravio za srpski fudbal i njegov odlazak je šteta za sve - istakao je nekadašnji predsednik FSS.

Ali i kompletna generacija "orlova" u tom kvalifikacionom ciklusu 2010. godine.

- Cela generacija koju je trenirao verujem da je tužno primila vest. Veoma su ga poštovali - rekao je Karadžić, koji se na svoju inicijativu dotakao i prekida saradnje sa Antićem.

- Mi iz FSS, bez obzira na onakav rastanak i nesporazume, sa Antićem međusobno nikada nismo prešli granice. Između nas uvek je bilo poštovanja, nikada loših stvari. I to bi trebalo naglasiti - zaključio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading