Savo Milošević: On je nemoguće činio mogućim, veliki gubitak...

Autor:

Sport

06.04.2020

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o smrti Radomira Antića šokirala je čitav svet, a od bivšeg selektora Srbije oprostio se i trener Fudbalskog kluba Partizan, Savo Milošević.

RepublikaFoto: Starsport
Radomir Antić

Šef stručnog štaba crno-belih šokiran je posle saznanja da je bivši selektor Srbije preminuo...

- Ako bih morao jednom rečenicom da okarakterišem Radomira Antića, rekao bih da je bio čovek koji okuplja. Svi smo bili mnogo vezani za njega, posebno mi koji smo igrali u Španiji. Svaki odlazak u Madrid značio je da će Radomir da nas okupi na ručku, večeri. Mnogo je ljudi koji su ga voleli i poštovali.  Ja sam dobar prijatelj i sa njegovim sinom Duletom, tako da smo se i porodično družili, znao sam ga iz neke druge priče, a ne samo fudbalske. O njegovom uspehu i pečatu koji je ostavio u fudbalu, suvišno je i pričati. Čovek je vodio Real Madrid, Barselonu i Atletiko Madrid. Praktično je nemoguće učinio mogućim. Saučešće porodici, a onda i svim ljudima kojima je Radomir značio. Veliki gubitak. Bio je veliki čovek i profesionalac - rekao je Savo Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading