Italijani doneli odluku oko "nemirnog" Ninkovića!

Autor:

Sport

11.04.2020

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je ove sezone uspona i padova u igri Nikole Ninkovića, ali je Askoli na zimu odbio sve ponude koje je dobio za srpskog fudbalera, što dovoljno govori o tome da u italijanskom drugoligašu računaju na 25-godišnjaka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Ninković u dresu Đenove

U prilog tome ide i vest koju je objavio Corriere Adriatico, da u upravi Askolija razmišljaju o produžetku saradnje sa nekadašnjim fudbalerom Partizana kome ugovor ističe na leto 2021. godine.

Pre navodima italijanskog lista, klub planira sastanak sa krilnim igračem kako bi pregovarali o njegovoj budućnosti, kada se on vrati iz Srbije, gde se trenutno nalazi zbog pandemije koronavirusa.

Ninković je do prekida prvenstva imao sasvim pristojnu sezonu sa šest golova i deset asistencija na 23 utakmice u svim takmičenjima, ali se između svega toga našla i ona suspenzija od tri meča zbog crvenog kartona.

Iako ponekad nije bio najdisciplinovaniji, u Askoliju znaju da bez njega teško mogu do opstanka.

Trenutno se nalaze tik iznad crte koja vodi u plej-aut.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading