Šokantne informacije iz Italije: Bez navijača do 2021!

Autor:

Sport

12.04.2020

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da koronavirus polako posustaje, kraj nije blizu, ali nazire se, makar u nekim zemljama. O tome najbolje svedoče jasne naznake da će, recimo, fudbal u Nemačkoj početi da se igra već početkom maja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadion Juventusa

Značajno bolja situacija nego što je bila sada je i u Italiji. I tamošnje vlasti u dogovoru sa sportskim institucijama pregovaraju o mogućnosti da se takmičenja nastave. Kako trenutno stvari stoje, Seriju A ponovo bismo trebali da gledamo od kraja maja, ali isto kao u Nemačkoj stav stručnjaka je da publika neće moći na stadione. 

I tako će verovatno biti sve do kraja 2020. godine. U prevodu, pravi fudbalski ambijent imaćemo tek od 2021. Ovu informaciju objavio je Medijaset koji je imao uvid u dokumenta Vlade što će biti prosleđena Fudbalskom savezu i ostalim fudbalskim organizacijama.  

Italijani su mnogo propatili, bili su jedno vreme najveće svetsko žarište i ništa ne smeju da prepuste slučaju...

Tamošnji stručnjaci predviđaju popuštanje pritiska od 4. maja, do kada bi svi klubovi trebalo da se vrate redovnim treninzima...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading