Veliki planovi novih gazda Njukasla: Bivši trener Milana i Juventusa ideja za klupu "svraka"!

Autor:

Sport

15.04.2020

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeste u pitanju tabloid, ali ne bi bio prvi put da britanki San donese eksluzivnu vest. Jedna takva mogla bi da bude sledeća: bivši trener Juventusa i Milana, Masimilijano Alegri, postao je favorit da preuzme mesto šefa stručnog štaba Njukasla za narednu sezonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Masimilijano Alegri

Kako piše San, Italijan bi bio deo totalnog obrta u Njukaslu koji je ovih dana treba da bude prodat za 350.000.000 funti.

Sam 52-godišnji trener je nekoliko puta isticao da bi voleo da trenira neki klub iz Engleske, iz Premijer lige, kao i da uči engleski jezik.

Uprkos činjenici što je osvojio pet uzastopnih titula u Seriji A i što je dva puta igrao finale Lige šampiona, popularni "Maks" je suštinski dobio otkaz u Juventusu prošlog leta kako bi napravio prostor za dovođenje Mauricija Sarija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauricio Sari
Iskusni stručnjak se već do sada nekoliko puta dovodio u vezu sa Mančester junajtedom, Arsenalom, Real Madridom, Bajern Minhenom i Pari Sen Žermenom.

A, sada je došao red na Njukasl čiji je trenutni trener Stiv Brus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading