Raport Kosanovića iz Emirata: Uveden nam je policijski čas od 00-24, naredne dve nedelje...

Autor:

Sport

17.04.2020

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima tokom pandemije koronavirusa, tačnije Abu Dabiju, prenosi nam Miloš Kosanović. Fudbaler Al Džazire kaže da je situacija u Emiratima slična kao i u Srbiji, s tim što je pre nekoliko dana u Dubaiju uveden apsolutni policijski čas koji je na snazi od 00 do 24h naredne dve nedelje.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Kosanović

Teško je kada ste izolovani kod kuće, bez treninga i utakmica a informacija o nastavku sezone nema.

- Kao i svim fudbalerima, teško je. Ne treniramo, samo u svojim stanovima i kućama. Svakodnevno nam šalju planove za treninge. Nestrpljivo čekamo nastavak sezone. Nemamo informacije da li će sezona da se prekine ili nastavi, najava je da će 20. aprila da se donese odluka - rekao 29-godišnjak za "TV Arena sport".

Sa svim srpskim igračima i trenerima u Emiratima je u kontaktu, sa nekima i u istom hotelu.


- Zajedno proživljavamo sve ovo. Pre smo pili kafu, sada nismo u mogućnosti, već komuniciramo telefonima - istakao je iskusni defanzivac.

Poslao je i poruku zemljacima u Srbiji.

- Ostanite u svojim domovima, pridržavajte se mera i slušajte preporuke Vlade u ovim teškim trenucima. Molimo se i nadamo se da će doći bolji dani i da ćemo pobediti koronu - zaključio je Miloš Kosanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading