Marko Pantelić poslao ohrabrujuću poruku: Ubrzo će sve doći na svoje!

Autor:

Sport

19.04.2020

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić ocenio je da će se sva prvenstva nastaviti, kako nacionalna, tako i međunarodna.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Pantelić

Pantelić je preležao koronavirus, a bio je gost u grupnom ćaskanju najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, na kome je devet sportista iz Srbije pričalo uglavnom o trenutnoj situaciji.

- Mislim da će se sve odigrati, najverovatnije bez publike. Prvenstva će biti završena u većem broju zemalja, kupovi i, naravno i Liga šampiona i Liga Evrope. Verujem da će Nemci prvi početi. Naravno, mi ćemo takođe pokušati da završimo kup i prvenstvo, ali sve zavisi od odluka Vlade. Ekonomski udarac će se u prvom mahu osetiti, ali će brzo doći sve na svoje- ohrabrio je Pantelić navijače.

Pošto maltene cela planeta stoji, neminovno je da dođe do finansijske krize u svim oblastima, posebno u sportu.


- Ljudi sada pričaju o ekonomskom aspektu, prvi put je skoro ceo svet u blokadi. Igračima su smanjena primanja, čak ih negde i nemaju u ovih mesec-dva. Ali, sigurno će se vratiti na stopostotna, onolika kolika su bila ranije rekao je Pantelić, a onda nastavio.

- Nemaju svi primanja kao najbogatiji klubovi, ona zavise od TV prava, njihovi Savezi moraju da ispune ta TV prava, sve izgleda tamo drugačije. Naravno da će oni gubiti novac od ulaznica, gde su stadioni puni, tu su najveći finansijski udarci. Oni ne mogu da napune tu (finansijsku) rupu koju imaju od karata. To se ne odnosi na zemlje gde su stadioni prazni ili poluprazni- rekao je Marko Pantelić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading