Italijani javljaju: Poznato kad se nastavlja LŠ!

Autor:

Sport

20.04.2020

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve glasnije se govori o završetku vanrednih mera zaštite od širenja koronavirusa, pa samim tim se sve jače spekuliše kada bi mogla da budu nastavljena velika sportska takmičenja. Ovih dana je najaktuelnija je priča da bi Liga šampiona trebalo da se završi 29. avgusta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Korak dalje otišao je "Corriere dello Sport" koji je objavio informaciju o datumima preostalih rundi. Navodno preostala četiri revanša osmine finala Barselona - Napoli, Mančester Siti - Real Madrid, Juventus - Lion i Bajern - Čelsi trebalo bi da se odigraju 7. i 8. avgusta. Četvrtfinala bi bila na programu 11. i 14. istog meseca, a polufinala 18. i 22. avgusta, dok bi se sedam dana kasnije igralo finale, termin koji negde svuda figurira.


Naravno, ukoliko bi se usvojio ovaj kalendar, to znači da bi grupna faza za narednu sezonu umesto u septembru krenula verovatno u oktobru, a samim tim i kvalifikacije bi počele nešto kasnije nego što je prvobitno zacrtano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading