Pored Sadika, Partizan ostaje bez još trojice prvotimaca!

Autor:

Sport

20.04.2020

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan sprema se za prilično aktivan transfer period. Usled udara na finansije izazvanog koronavirusom, crno-beli će biti primorani da prodaju nekoliko igrača.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Prvi na listi za odlazak je napadač i najbolji strelac ekipe Umar Sadik, koji bi trebalo da obezdebi ozbiljnu zaradu crno-belima. Među igračima koji će najverovatnije spakovati kofere su i Šćekić, Miletić i Zdjelar.

Postoje dve opcije da Aleksandar Sćekić i Saša Zdjelar budu prodati godinu dana pre isteka ugovora, spominje se rastanak i sa defanzivcem Nemanjom Miletićem, kome saradnja isto traje do juna 2021. godine.Ekipu će verovatno napustiti pojedinci koji nisu mnogo igrali zbog smanjivanja troškova, a dosta toga zavisi od potražnje na tržištu, koje će vise diktirati uslove, nego pre korona virusa i smanjiće lestvicu ulaganja bar za neki period.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading