Prijovićev povratak u Evropu: Ništa od crno-belog dresa, turski velikan ga želi u svojim redovima!

Autor:

Sport

21.04.2020

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće-neće, blizu je-daleko je... Nikako Aleksandar Prijović da pronađe svoju fudbalsku sreću pošto je postalo jasno da je višak u Al Itihadu. Srpski centarfor, koji trenutno izdržava tromesečnu kaznu kućnog pritvora zbog kršenja policijskog časa u Beogradu, još nema jasnu sliku gde bi mogao da nastavi karijeru kada se vanredno stanje završi, ali čini se da je bar izbor sužen na Tursku i Grčku.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Prijović

Dok ga grčki mediji konstantno povezuju sa Solunom i svojim bivšim klubom Paokom, u Turskoj ipak guraju priču u smeru njegovog dolaska u Istanbul.

Šuškalo se prošlog leta da bi mogao u Bešiktaš, pa se interesovanje obnovilo zimus, ali nikako nije mogao da se postigne dogovor dve strane oko formule posla i visine obeštećenja na ime transfera, odnosno pozajmice, pa je Bešiktaš ostao nedosanjani san za Prijovića.

Međutim, ako nije uspeo u evropskom delu Istanbula, možda će biti bolje u azijskom delu turske metropole?

Naime, u Turskoj kruži priča da je Al Itihad ponudio Prijovića Fenerbahčeu i da bi se taj transfer "prebio" kroz posao s Garijem Rodrigezom.

Holanđanin je od prošlog leta član Fenera, gde je stigao na dvogodišnju pozajmicu koja bi turski klub trebalo da košta ukupno 12.000.000 evra i ta suma rasparčana je na nekoliko segmenata.

Dvogodišnja pozamica košta Fener 5.000.000 evra, što će biti isplaćeno u dve godišnje rate od po 2.500.000 evra.

Rodrigezu treba da ide godišnja plata od 2.500.000 evra, plus još milion u sigurnim bonusima, što ceo posao dovodi do sume od 12.000.000 evra.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Prijović

E, sad bi navodno Al Itihad uzeo Rodrigeza nazad, a Feneru bi oprostio dugovanja ako bi turski klub prihvatio Prijovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading