(VIDEO) Pre 17 godina se Old Traford naklonio Ronaldu

Autor:

Sport

23.04.2020

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni brazilski napadač Ronaldo jedan je od retkih fudbalera za koje su i navijači protivničkih klubova tvrdili da je najbolji na svetu.

RepublikaFoto: instagram.com/ronaldo
Zidan i Ronaldo

Popularni "Zuba" je tokom devedesetih godina bio nezaustavljiv, ali su ga dve teške povrede kolena usporile, ali 2002. godine uspeo je da se vrati na veliku scenu i osvoji Svetsko prvenstvo sa Brazilom.

Iste godine Ronaldo je prešao iz Intera u Real Madrid. Tamo je igrao čudesno, ali nije uspeo da osvoji Ligu šampiona.

Međutim, 23. aprila 2003. godine Ronaldo je odigrao jednu od svojih najboljih utakmica karijere. U revanš meču četvrtfinala Lige šampiedona Mančester junajt je na Old Trafordu savladao Real sa 4:3, ali su nakon utakmice svi pričali o Ronaldu.

Real je na Teatar snova stigao sa prednošću od 3:1 iz prvog meča. Ronaldov het-trik u revanšu je potopio sve nade Crvenih đavola da mogu išta da urade.

 - Bio sam veoma iznenađen rekacijom ljudi nakon prvog gola. Kada sam napuštao teren, svi su ustali i aplaudirali mi. Bio je to poseban trenutak za mene - rekao je Ronaldo o ovom meču.

I zaista je bio neverovatan, pa nije nikakvo čudo što ga mnogi smatraju jednim od najboljih svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading