Ovo su tri scenarija za nastavak Superlige!

Autor: Srpski telegraf

Sport

24.04.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Datumi nastavka Superlige zavisiće isključivo od odluka Vlade Srbije o prekidanju vanrednog stanja, a ne od zahteva UEFA da se takmičenja u Evropi što pre završe, potvrđeno je Srpskom telegrafu.

RepublikaFoto: Starsport
Crvena zvezda - Napredak

Prema saznanjima našeg lista, superligaši imaju tri moguća scenarija za okončanje šampionata. Prvi je da se takmičenje uopšte ne nastavi, a da se liga proširi za dva kluba.

MOGUĆE OPCIJE

1) Da se ne igra uopšte, a da se liga proširi za dva mesta

2) Da se završi bez plej-ofa, uz proširenje lige i baraža

3) Da se nastavi po planu

Drugi scenario, koji je i najverovatniji, jeste da se odigraju preostala četiri kola regularnog dela, a da se plej-of uopšte ne igra. I u tom slučaju, očekuje nas proširenje lige, s tim što bi baraž za popunu igrali po dva tima iz Prve lige Srbije i Superlige. Po ovoj opciji okončalo bi se i takmičenje u Kupu, a sledeće sezone ispalo bi četiri tima iz Superlige. Poslednja varijanta, najmanje realna, jeste da se šampionat završi po planiranom rasporedu. U svim opcijama mečevi bi se igrali bez prisustva publike.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading