Kakva nesmotrenost: Igrač Evertona usled pandemije organizovao žurku, iz kluba poručili - zapanjeni smo!

Autor:

Sport

26.04.2020

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan fudbaler Premijer lige nalazi se u centru pažnje zbog kršenja mera koje je propisala Vlada Velike Britanije usled pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Moiz Ken

Moiz Ken, igrač Evertona organizovao je žurku kod kuće i prekršio smernice britanskih vlasti.

Iz kluba su zaprepašćeni i razočarani ponašanjem mlade zvezde.

 -Everton je zaprepašćen saznanjem o incidentu tokom kojeg je naš igrač ignorisao smernice Vlade Velike Britanije i klupsku politiku u vezi koronavirusa. Klub je izrazio veliko razočaranje i jasno stavio do znanja igraču da su takve akcije neprihvatljive. Redovno smo naglašavali važnost poštovanja svih državnih smernica, uključujući i pravila ponašanja kod kuće i van nje. Sve to serijom zvaničnih obaveštenja svim zaposlenim u klubu, uključujući i igrače. Angažman ljudi u našem zdravstvenom sistemu je zaista neverovatan, zaslužuju poštovanje za naporan rad i žrtvu koju podnose, a najbolji način da im to poštovanje pokažemo jeste da učinimo sve što možemo da ih zaštitimo - saopšteno je iz kluba.

Pre Kena u centru pažnje zbog sličnih postupaka bili su Džek Griliš i Kajl Voker.

Ken je u Everton stigao prošle godine, ali se nije naigrao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading