Jović se odriče 75 odsto "kraljevske" plate i oživljava karijeru u Italiji?

Autor:

Sport

28.04.2020

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović nije imao dobru sezonu u Real Madridu, koji ga je prethodno leto platio 60 miliona evra. Jović je na Bernabeu u drugom planu i u senci Karima Benzeme, a Italijani pišu da bi Real mogao da pronađe savršeno rešenje u pozajmici Jovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Tutosport piše da je Luka Jović kandidat da zameni Zlatana Ibrahimovića u Milanu, koji ima ugovor sa "rosonerima" do kraja leta i neizvesno je da li će ga produžiti.

Jović na pozajmici bio bi savršeno rešenje za Milan navode Italijani, koji podsećaju da je mladi napadač u vrhu liste želja "rosonera".

Italijani takođe pišu i da bi Jović morao da prihvati smanjenje plate na 5 miliona evra, što bi bilo gotovo 75 odsto manja plata, jer u Realu ima ugovor po kojem je jedan od najplaćenijih igrača sa primanjem od skoro 21 miliona evra.

Morao bi da se odrekne godišnjih primanja od gotovo 16 miliona evra. Za oživljavanje karijere to možda i nije loš potez, jer bi dugoročno mogao da zaradi mnogo više ukoliko bi u Milanu bio raspucan uz bivšeg saigrača Antu Rebića i mogao bi da se vrati na Bernabeu u velikom stilu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading