Sergej žestoko razočaran: MUSLINE, ŠTO ME PUŠTAŠ NIZ VODU?

Autor:

Sport

14.10.2017

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledao je kako ispred njega šansu dobijaju Saša, Gruja, Žile, Mijat... Momci koje je na terenu predvodio na Novom Zelandu kada su postali planetarni šampioni. Njegove zasluge prepoznali su tako što je proglašen za trećeg najboljeg igrača na turniru.

RepublikaFoto: Starsport
Sergej već odavno ne oblači reprezentativni dres

Međutim, za Sergeja Milinković-Savića u A reprezentaciji Srbije nema mesta zbog toga što selektor Slavoljub Muslin nije spreman da pređe preko sopstvenih reči i ponosa.

NE ISPUNJAVA USLOVE

Iskusni stručnjak nije bio impresioniran onim što je video kada ja asa Lacija pozvao na prvo okupljanje u maju prošle godine. Tvrdio je da nema kvalitet, a ni adekvatno mesto u njegovom sistemu. Međutim, popularni SMS imao je u međuvremenu sezonu iz snova u Laciju. Videli su to Mančester siti, Mančester junajted, Bajern, Real i Juventus, koji je najbliži tome da razbije kasu i učini ga najplaćenijim Srbinom u istoriji fudbala. Vidi to i Muslin, ali ne vidi dalje od svog ponosa i ne želi da prizna sebi i čitavoj javnosti jednu prostu stvar - da se ogrešio o visokog vezistu.

U međuvremenu, selektor je rekao da Sergej ne ispunjava jedan od tri uslova - fudbalski kvaliteti, uklapanje u tim u igračkom smislu i uklapanje u kolektiv kao osobe, ali nije naveo koji. Njegove reči zabolele su fudbalera Lacija toliko da se osećao izdanim i prevarenim. Srpski telegraf vam ekskluzivno prenosi šta je Milinković-Savić rekao jednom od saigrača iz mlade reprezentacije Srbije nakon izjava selektora A tima Slavoljuba Muslina o njemu.

RepublikaFoto: Starsport
Muslin ne popušta u slučaju SMS

- Osećam se kao da me svi u savezu puštaju niz vodu. Ne mogu da verujem šta se dešava i šta selektor priča o meni. Ja sam svetski i evropski šampion. Uvek sam bio tu kada je trebalo. Bio sam treći najbolju fudbaler na Svetskom prvenstvu i nije mi jasno zašto ne mogu da igram za svoju zemlju. Kao da su me prodali - požalio se Sergej jednom od reprezentativnih saigrača.

ODBIO BI SAMO LUD

O kvalitetima Sergeja možda najbolje svedoči izjava selektora Crne Gore Ljubiše Tumbakovića, kada se pojavila informacija da bi mladi as mogao da zaigra za Crnu Goru.

- Šta da vam kažem, samo bi lud odbio igrača od 80.000.000 evra. To zvuči sjajno, ali ne verujem da je tačno da Sergej želi da igra za Crnu Goru - rekao je nedavno Tumbaković za Srpski telegraf.

antrfile

Jugović: Muslin je u pravu!

Legendarni vezista reprezentacije Jugoslavije, Crvene zvezde i Juventusa Vladimir Jugović poručio je za Srpski telegraf da selektor Slavoljub Muslin ima njegovu podršku u nastojanjima da kroji tim po sopstvenoj želji.

- Plasirali smo se na Svetsko prvenstvo i svaka čast selektoru i igračima koji su igrali. Uspeli smo u tome i bez Sergeja. Ne vidim zašto se diže drama oko jednog fudbalera - izjavio je Jugović.

REKLI SU O MILINKOVIĆ-SAVIĆU

Masimilijano Alegri (trener Juventusa)

"On je fudbalski Frankenštajn. Čudo od igrača. Jedinstven je na svetu."

Aleksandar Kolarov (reprezentativac Srbije)

"Milinković-Savić je fenomen. On je budućnost Lacija i reprezentacije Srbije."

Zoran Bata Mirković (legendarni reprezentativac)

"U ovom trenutku Sergej ima nekih problema sa selektorom, ali nadam se da će zaigrati na SP u Rusiji."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading