Počinju pripreme za SP: Poznato sa kim će fudbaleri igrati u novembru!

Autor:

Sport

13.10.2017

16:00 >> 16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativci Srbije ostvarili su veliki uspeh direktnim plasmanom na SP, a u sledećem periodu izabranici Slavoljuba Muslina uigravaće se na prijateljskim mečevima i isprobavati taktičke zamisli selektora Slavoljuba Muslina na delu.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentaciji slede pripreme za SP u Rusiji

Dva termina za prijateljske susrete u novembru biće iskorišćena da se igrači naše selekcije dodatno uigraju, a tokom današnjeg dana počele su i da kruže priče koje protivnike ćemo dobiti za ta dva termina u novembru.

Kako je preneseno na "Tviter" nalogu "Total sokera", emisije SOS kanala koju vodi Nebojša Petrović, pregovara se sa Južnom Korejom, reprezentacijom koja se lagano plasirala na Svetsko prvenstvo ove godine i koja ima standardno ima veoma dobru ekipu i predstavlja možda i najjačeg predstavnika Azije.


Druga reprezentacija sa kojom bi Srbija mogla da ukrsti koplja jeste Kina, koja se nije kvalifikovala na Svetsko prvenstvo.

Nakon toga sledi i žreb za SP koji će biti održan u Moskvi 1. decembra, a trenutno se još uvek ne zna da li će naša selekcija biti izvlačena iz četvrtog, ili trećeg šešira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading