Foster je mrzeo treninge sa Vidićem: Plašio sam se

Autor:

Sport

29.04.2020

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji golman Mančester junajteda Ben Foster ispričao je kako je mrzeo treninge sa Nemanjom Vidićem.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Vidić

Foster je na Old Trafordu proveo pet godina, ali tamo je uglavnom trenirao pošto je šansu na golu dobio tek u 12 utakmica. S druge strane, Vidić je oduševljavao čitavu planetu svojim beskompromisnim pristupom i mnogi ga i danas pamte kao jednog od najboljih defanzivaca.

Formula Vidićevog uspeha bilo je to što je bio maksimalno posvećen, kako na utakmicama, tako na treninzima, a zbog toga ga se Foster i plašio.

 - Nemanja je van terena bio prilično tih, ali na treningu... Taj čovek je, da budem iskren, bio jedan prilično zastrašujuć lik. Užasno. Njemu nije bitno da li je utakmica ili trening. Ako igramo pet na pet ili šest na šest, ako ste vi u njegovom timu... Ma, ja sam u to doba razmišljao ovako: 'Molim te da ne budem u Nemanjinoj ekipi'" - priseća se Foster.

RepublikaFoto: twitter.com/West Bromwich Albion
Ben Foster

Na tome nije stao.

 - Ako Vidić ne bi pobedio, ako bih ja primio gol za koji bi on pomislio da sam mogao i bolje da reagujem, on bi vam to tako stavio do znanja... Iskopao bi vas, gde god se sakrijete, takav je bio prema svima. Na treningu je bio jeziv, ali van terena potpuno drugačiji.

Ovaj sadašnji član Vatforda istakao je takođe da bi tandem Vidić-Ferdinand trebalo proglasiti najimpresivnijim u istoriji Premijer lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading