Lalatović "promenio ploču" nakon kritika navijača: Ne znam ko je to objavio

Autor:

Sport

29.04.2020

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Vojvodine Nenad Lalatović je izjavio za "Žurnal" da će sigurno biti novi trener Crvene zvezde jednog dana i da želi da osvaja trofeje sa tim klubom, a pominjao je i svoj prvi mandat u tom klubu kada je u vatru bacio veliki broj mladih igrača koji su danas i reprezentativci Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Danas je okrenuo ploču, govorio je za sajt Vojvodine gde je istakao da ne zna ko je to objavio.

- Zaista ne znam ko je i zbog čega objavio tako nešto, pogotovo što mom velikom prijatelju Dejanu Stankoviću želim da još 10 godina ostane na svojoj sadašnjoj funkciji. No, u ovom trenutku, to nije ni bitno - rekao je Nenad Lalatović za sajt Vojvodine.


Njegova želja je da ostane u Novom Sadu.

 - Ono što naši navijači treba da znaju jeste nešto što sam već mnogo puta ponovio, a to je da mi je u Vojvodini stvarno prelepo i da Novi Sad doživljavam kao svoj grad - kaže Lalatović.

Cilj mu je i da godinama bude na klupi Vojvodine.

 - Iskreno, ako sve bude išlo u pravcu u kojem želimo, voleo bih da još godinama ostanem u Vojvodini i da klubu pomognem u osvajanju trofeja i igranju grupne faze Lige Evrope. S druge strane, onog dana kada budem napustio Vojvodinu, želeo bih da trenerskim poslom dalje nastavim da se bavim u inostranstvu - istakao je Lalatović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading