(FOTO) Zvezda nosila pakete u Kragujevac, Jagodinu, Lapovo i Topolu!

Autor:

Sport

30.04.2020

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedinstvena akcija Crvene zvezde i kompanije "Mocart“, pod nazivom "Od Zvezde s' ljubavlju“ i danas je nastavljena. Omladinci crveno-belih Mateja Bačanin i Vladimir Pavlović obradovali su članove starije od 65 godina u Kragujevcu, Topoli, Lapovu i Jagodini.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Nastavak lepe akcije crveno-belih...

- Crvena zvezda može da se pohvali velikom armijom navijača u Srbiji, a ne samo u Beogradu. Zvezdaša ima na svakom koraku, a onim najstariji su zaslužili da se o njima brinemo. U novom danu velike akcije koju sprovodi Crvena zvezda sa ekskluzivnim beting partnerom kompanijom "Mocart“, nastavila se i danas kada su biseri Omladinske škole Mateja Bačanin i Vladimir Pavlović delili pakete u Kragujevcu, Topoli, Jagodini i Lapovu - prenosi zvanični sajt šampiona Srbije.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

Po dva kese darova, jedna potrošačka koja je obezbeđena uz pomoć ekskluzivnog beting partnera kompanije "Mocart“ i druga sastavljena od suvenira crveno-belih , mladi Bačanin i Pavlović delili su od vrata do vrata najstarijim zvezdašima koji su bili oduševljeni ovim gestom svog voljenog kluba.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

- Veoma mi je drago što su naši stariji zvezdaši pozitivni i što se toliko iznenade kad nas vide. Bitno je da im pomažemo, jer su oni ipak stariji i treba im pomoći kada god možemo. Lepo je videti i da nas mlađe fudbalere stariji navijači prate i podržavaju. Najlepše je biti igrač Zvezde i zato bih pozvao sve zvezdaše da nas i dalje prate, kao i da nam pružaju podršku – istakao je momak rođen 2003. godine Mateja Bačanin.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

- Današnji utisci su veoma lepi. Drago mi je što vidim starije navijače koji sa tolikom dozom emocije dočekuju i nas mlađe. To je jako lepo videti, i zato nam je još veća čast što nosimo Zvezdin grb i daćemo sve od sebe da ih usrećimo u svakom smislu. Drago mi je što možemo da im pomognemo u ovako teškim trenucima – naglasio je omladinac Crvene zvezde, Vladimir Pavlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading