BUM: Brazilac koji je igrao za Inter i Romu stiže u Zvezdu!

Autor:

Sport

01.05.2020

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Terzić je najavio prodaju talentovanih igrača kako bi klub prebrodio tešku finansijsku situaciju uzrokovanu epidemijom koronavirusa, a samo dan kasnije pojavila se informacija da je Crvena zvezda zainteresovana za dovođenje novog stranca.

RepublikaFoto: Tanjug
Dejan Stanković umešao prste

S obzirom da je najavljen odlazak Milana Rodića Dejan Stanković želi da pojača konkurenciju na poziciji levog beka, a izgleda da je izbor pao na nekadašnjeg fudbalera Intera iz Milana.

Portal mojacrvenazvezda.net došao je do saznanja da su crveno-beli zainteresovani za još jednog Brazilca, a u pitanju je Hoze Rodolfo Pires Ribeiro ili Dodo koji je od 2014. do 2016. godine odigrao 20 mečeva u dresu Intera.

Dve sezone pre dolaska u Inter proveo je u Romi gde je nastupio 30 puta, a igrao je i za Sampdoriju čiji je i sada član, s tim da je od 2018. godine u Brazilu, najpre na pozajmici u Santosu, a potom i Kruzeiru.

Ugovor sa Sampdorijom veže ga do 2021. godine, ali se očekuje da zbog teške finansijske krize u klubu iz Đenove bude raskinut i Dodo će biti slobodan igrač.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading