Zvezda "zaljubljena" u Francuza iz Arisa: Grci hoće više novca, crveno-beli ponudili štoperu tri puta veću platu!

Autor:

Sport

02.05.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki mediji su nedavno otkrili da je Crvena zvezda ozbiljno zainteresovana za francuskog štopera Lindzija Rouza iz Arisa, a danas tvrde da srpski šampion još nije odustao i da pregovori traju. Aris se nalazi u ozbiljnim finansijskim problemima i prodaja Rouza je jedna o slamki spasa kojima se nadaju čelnici solunskog kluba. Za sada je Crvena zvezda pokazali najozbiljniji interes za Rouza, ali ne toliko koliko bi Grci hteli.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Grčki mediji su nedavno otkrili da je Crvena zvezda ozbiljno zainteresovana za francuskog štopera Lindzija Rouza iz Arisa, a danas tvrde da srpski šampion još nije odustao i da pregovori traju. 

Aris se nalazi u ozbiljnim finansijskim problemima i prodaja Rouza je jedna o slamki spasa kojima se nadaju čelnici solunskog kluba.

Za sada je Crvena zvezda pokazala najozbiljniji interes za Rouza, ali ne toliko koliko bi Grci hteli.

Grčki mediji pišu da i da je Crvena zvezda u svakodnevnom kontaktu sa Rouzom kojem je ponuđen tri puta veći ugovor od onog koji trenutno ima u Solunu.

Navodi se da su pregovori između srpskog šampiona i francuskog defanzivca mnogo napredovali, ali da još nisu stigli do faze kada bi Rouz izvršio pritisak na Aris da mu spusti cenu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Tilesport. tv
Lindzi Rouz

Solunski klub se nada da će iz Beograda stići jača ponuda, ali nije u situaciji da mnogo čeka i da diktira uslove jer je finansijska situacija u klubu zaista teška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading