Oglasio se Kangin menadžer: Samo okrenite moj broj!

Autor:

Sport

03.05.2020

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer bivšeg fubalera Crvene zvezde Gelora Kange, Luis Denol, rekao je da njegov klijent još uvek nije dobio zvaničnu ponudu niti jednog kluba, mada bi mnogi timovi želeli da ga vide u svojim redovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gelor Kanga

Kangin ugovor sa praškom Spartom ističe na leto, a za njega se interesuju turski klubovi, Trabzon i Bešiktaš, a svakako da bi navijači Crvene zvezde rado želeli da Kangu ponovo vide na "Marakani".

Agent afričkog fudbalera otkriva da zvaničnih ponuda još uvek nije bilo.

- Ne, još uvek. Zbog toga što je u januaru Kangi za šest meseci isticao ugovor. Zato nije bilo interesovanja za taj proces. Upoznali smo se preko nekih posrednika, ali želim da razgovaram sa predsednikom. Ako je Trabzon ozbiljan u nameri da ga dovede, siguran sam da predsednik može da nađe moj broj telefona i pozove me. Kanga poštuje sve klubove koji ga žele. Isti je slučaj i sa Bešiktašem. Poznajem Edala Torunogularija. Ako žele Kangu, mogu da pronađu moj broj, to je sve što ću reći. Prelazni rok još nije počeo- rekao je Denol.

Kanga je za Crvenu zvezdu igrao u periodu od 2016. do 2018. godine, a njegov gol u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Krasnodara zauvek će ostati zapamćen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading