Štoper Arisa ipak stiže na "Marakanu" kao deo trampe, stranac napušta crveno-bele!

Autor:

Sport

04.05.2020

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je zagrizla za Lindzija Rouza, francuskog štopera koji nastupa za Aris. Čini se da će se transfer obaviti, samo je pitanje pod kojim uslovima.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Grčki mediji prenose da je tim iz Soluna predložio zanimljivu opciju razmene igrača koja je sve više aktuelna u evropskom fudbalu.

Naime, Grci žele nazad Matea Garsiju, krilnog napadača koji je letos uz dosta pompe stigao u Ljutice Bogdana, a koji je najbolje partije u Evropi pružao upravo u Arisu.

Čini se da osim gola u Bernu protiv Jang Bojsa nije pokazao zbog čega je najavljivan kao kapitalno pojačanje. Ostao je u drugom planu i kod novog trenera Dejana Stankovića.

S druge strane, Zvezda traži štopera. Izvesno je da će Miloš Degenek napustiti klub, a čelnici šampiona Srbije su odabrali Rouza kao prvog pika.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Tilesport. tv
Lindzi Rouz

Grčki mediji napominju da ova ponuda još uvek nije zvanična, ali da je jedna od opcija kako bi se realizovao odlazak francuskog štopera na Marakanu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading